Bij NetPanel staat jouw stem centraal!

Jouw mening is waardevol. Meld je nu aan!

Het komt vast wel eens voor dat je een product of dienst gebruikt en iets mist of ideeën hebt over hoe het anders of beter kan. Voor organisaties is het heel belangrijk dit te horen. Doe mee aan onderzoek en oefen invloed uit op de verbetering van producten en diensten.
Het onderwerp is altijd anders en jij bepaalt waar je wel en niet je mening over geeft. De ene keer krijg je een product thuisgestuurd om uit te proberen en de andere keer kraak je je hersens over hoe jij de toekomst ziet van robots in de samenleving.

Nu aanmelden

Hoe werkt het?

Meedoen is heel makkelijk. Op het moment dat het jóu uitkomt kan je de vragenlijst invullen. Op je telefoon, tablet, laptop of computer. Wij zorgen ervoor dat het leuk is om mee te doen en dat je er niet veel tijd aan kwijt bent.
Jouw mening is waardevol. We belonen daarom graag jouw deelname. Met ieder onderzoek waar je aan mee doet, kan je in de prijzen vallen. Bijvoorbeeld een bol.com bon die je naar keuze kan uitgeven of een product in het thema van het onderzoek.

Nu aanmelden

Jouw mening is waardevol. Meld je nu aan!

Wat doen we met jouw mening?

Jouw mening is waardevol. Meld je nu aan!

Benieuwd of jouw mening hetzelfde is of juist afwijkt van de rest van Nederland? Ons panel bestaat uit meer dan 6.000 leden, we kunnen je dus een aardig goed beeld geven.
Ieder half jaar ontvang je de NetPanel Nieuwsbrief met uitkomsten van uitgevoerde onderzoeken. De resultaten zijn trouwens ook terug te vinden op deze website. Het leukste is misschien nog wel om de uitkomsten terug te lezen in de krant of te zien op televisie. Ook dat gebeurt wel eens.

Nu aanmelden